De laatste keer? Echt niet!

Het lijkt wel of wel elk jaar sterker worden! Samen met een fantastische groep muziekliefhebbers afreizen naar de zonnige badplaats Benidorm. En elk jaar wordt het mooier. Eerlijk gezegd dacht ik weleens: vinden de mensen het nog leuk?… Maar, naar opnieuw een geweldige editie van de ‘John de Bever & Friends FanReis’ in 2019 is daar maar één antwoord op mogelijk: jaaaaaa!!!

En dan komt daar het moment dat we aan de slag kunnen met de negende editie in 2020. Deze gaat plaats vinden van 31 mei t/m 7 juni. Trots ben ik op onze reispartner Van der Valk Vakanties die na een flinke onderhandeling opnieuw een fantastische reis kan aanbieden. Vliegen met Transavia vanuit Eindhoven, opnieuw verblijven we in het fantastisch gerenoveerde Hotel Helios en ik heb er alles aangedaan om ook dit jaar mijn allerbeste muziekvrienden voor jullie op te laten treden.

Anny Schilder en Sieneke, al jarenlang mijn grote vriendinnen. Otto Lagerfett die garant staat voor een unieke Duitstalige show. Vriend van de reis, Johan Linssen.  Amsterdamse gezelligheid met Ed Nieman. En natuurlijk de muzikale omlijsting van onze vakantie die wordt verzorg door toetsenist Jheron van der Heijden. En wat ik zelf ook erg leuk vind is dat… O nee, dat blijft een Surprise!

Zoals eerder gezegd is deze jaarlijkse reis één van de dingen waar ik steeds weer naar uit kijk. Met z’n allen genieten van muziek, elkaar en de gezelligheid die Spanje ons biedt! Ons feestprogramma is enkel toegankelijk voor diegene die met ons gezelschap mee reist. Dit, om de reis exclusief te houden. En let op… Vol is vol.

Laat 2020 maar komen!

Die Lach krijgen ze niet van mijn gezicht!

John de Bever